Härlig kväll på Omberg under Naturnatten

Vilken kväll vi fick på Stocklycke och Omberg för Naturnatten! Vädret var fint och 23 personer kom för att höra Gebbe och Bosse prata om blommor, djur och kulturhistoria.

På Stocklycke började vi med körvelsoppa, bröd och ost för att sedan ge oss us på guidning. Vi gick till Mörkahål och letade insekter, tittade på orkideer, såg Gebbe prata med skogsduvor, smakade granskott och fick veta så mycket om fåglar, insekter, ormar, blommor och allt möjligt annat.
Vi avslutade vid Stocklycke Hamn med den finaste utsikten och en del myggbett, det var ju Omberg vi var på! Foto: Barbro Nelly
Hoppas ni kommer tillbaka till Stocklycke och Omberg den 14e September klockan 14.00 för 1000 år av hållbarhet, vår del av Vandringens Dag. Vi kommer även avsluta dagen med AfterWalk för alla vandrare, 17.00 på Stocklycke. Mer information kommer senare, håll utkik på hemsidan och Facebook.
  

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.